onsdag 16 november 2011

Inte en massa dekoration men fint ändå.....

Skall ju försöka med minst inlägg i veckan men nu blev det lite mer. Här kommer ett kort jag gjorde härom kvällen... snögubben från Magnolia och tagen en digitag från skogstokiga. Jag har surfat runt bland en massa bloggar och hemsidor....köpt en härlig digistämpel igår men kortet blev inte bra i kvällsmörkret får försöka att ta kort och visa er det i morgon..... ha en fortsatt trevlig vecka!! Kram Jessica

söndag 6 november 2011

Söndag igen!

Idag var det dax för Skadevi Cup i handboll och det var kul att se allas entusiasm......när vi kom hem så hann vi alla tre tjejer i familjen slå oss ner en liten stund vid pysselbordet....... vi håller på och gör om i källaren och då har jag låtit alla scrapsaker flyttat in i vardagsrummet! Det har fört med sig att vi sitter lite mer tillsammans och pysslar då alla saker är framme.
Igår fick båda tjejerna testa den nya symaskinen som jag köpte i förra veckan......min trettioåriga maskin gav upp så detta var första gången jag investerade i en helt ny....skall bli kul att sy- jag använder den mest till att laga kläder och att sy gardiner men skall bli skönt att slippa frustrera sig över en maskin som bara gör massa knopar på baksidan.

Nu kommer de två kort jag gjort idag:


Stämpel från Magnolia och text från Gummiapan tror jag det var. Papper från senaste Maja design Vintage Winter.

Stämpel från Magnolia. Rund stämpel från skogstokiga. Mönstrat papper från Magnolia.

Nu är det att strax dax för sängen för att orka med en ny jobbvecka....ha en bra vecka alla!!

lördag 5 november 2011

Har hunnit göra några kort idag!

Denna fina stämpel kommer från Magnolias senaste. Det är kul att göra två kort med samma motiv och ändå se hur olika de blir. På den övre har jag en rund stämpel från Skogstokiga och på den undre tror jag det var Bildmålarna som jag köpte den från på mässan i Karlstad.
Pappren på översta bilden kommer från Echo park Holly Jolly christmas och det undre kommer från Majadesign, det hade jag kvar sen förra året.
Jag målar med Promarkers och Polycromos. Försöker fortfarande öva på att få djup i bilden.....detta är något som har tid att lära sig....Fortsatt trevlig kväll

fredag 4 november 2011

Spana in denna fina affär och hemsida!

Sitter och kollar runt på olika bloggar/hemsidor fastnar då åter på en favoritsida....
Lev Vackert, som har både en fin hemsida, mysiga bloggar och en fin affär i Kristinehamn.....

som jag tyvärr inte besökt än. Min vän som bor där ville visa mig den då jag besökte henne sist...det var i sommar och sedan dess har jag bara besökt affären med hjälp av min dator och drömt.....

Sedan så fastnar jag vid att de kommer arrangera en i min smak helt underbar julmarknad och jag får senare veta att några scrapvänner från Lidköping skall delta på denna....va kul!!

Jag ser mig själv fika i det mysig fiket, köpa lite Cream kläder som jag gillar och bara njuta av den underbara miljön......kolla in själva!